zaterdag 5 mei 2018

Inbraak Fort 8 (Hoboken)


Hieronder het artikel dat op de blogspot van fort 8 verschenen is, met Fortengordel in het vooruitzicht een drama voor een kleine werking die van donaties afhankelijk is, laten we met zen allen hen een financiele boost geven.
Er is ingebroken in ons lokaal op Fort 8 in Hoboken. Zowat alles wat noodzakelijk is voor onze werking, zijn we kwijt: Alle beheersmateriaal is weg: bladblazers, kettingzaag, bolderkar, maar ook koffiezet, microgolfoven, gaskanon. De drankvoorraad is geplunderd.

Met over een paar weken fortengordel, is dit een catastrofe, die wij maar moeilijk te boven zullen komen. Wij hopen een heel klein beetje dat jullie massaal onze vriend worden en een financiële geste doen. 

Wij hebben onze vrienden meer dan ooit nodig.
Like onze pagina en steun ons op rekeningnummer BE58 9796 5635 7979. Vanaf 10 euro bent u al vriend, vanaf 50 euro bent u een jaar lang onze supervriend en rollen wij bij wijze van spreken, de rode loper voor u uit (als de stad die niet vergeet te leveren). In ruil houden wij een prachtig stuk Hobokens patrimonium schoon.

Website Fort 8
Facebook Fort 8
Artikel Nieuwsblad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten